“Лайнекс” – плаваючі фонтани для ставків

ТОВ “Лайнекс”

Адрес: м. Київ, бульвар Вацлава Гавела, 31

Телефон: 0676639414
Телефон: +38 (044) 408-72-99
e-mail: cvv@linex.kiev.ua

Сайт: https://linex-pond.com.ua/

Вже понад 25 років компанія «Лайнекс» успішно працює на українському ринку, надаючи безліч послуг у галузі проектування, будівництва басейнів, аквапарків, водних комплексів, спортивно-розважальних водних центрів, а також у їхньому сервісному обслуговуванні.

Ми досконало знаємо світовий ринок технологій та виробників у галузі басейнової справи. Наші об’єкти виконуються з урахуванням усіх нововведень у конструюванні та будівництві.

Спільно з європейськими партнерами ми реалізовуємо безліч проектів у європейських країнах, на Близькому Сході та країнах близького зарубіжжя.

 Крім того, компанія «Лайнекс» рада запропонувати вам найсучасніше обладнання, призначене для оснащення ваших штучних водойм. Найширший асортимент представлених нами товарів відрізняється високим ступенем надійності та відмінною якістю. Сьогодні, завдяки роботі нашої компанії, власники штучних водойм мають можливість придбати обладнання для басейнів у Києві та в інших регіонах нашої країни і залишитися при цьому повністю впевненими у відмінній якості придбаного товару, що підтверджується тривалою гарантією.

Ми пропонуємо своїм клієнтам та партнерам широкий асортимент продукції, починаючи від систем покриття для басейнів та хімпрепаратів для водопідготовки і закінчуючи інноваційними товарами, які мають зробити купання в басейні ще більш комфортним, захоплюючим і корисним.

Компанія «Лайнекс» – якісний постачальник товарів та послуг, при співпраці з яким створення басейну та догляд за ним видасться вам сущою дрібницею!

Была ли информация для вас полезной?

Статьи по теме

Оставьте свой отзыв

Войдите в свой аккаунт Войти

Войти с помощью: